Fotoğraf
Harita
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından başlatılan Güvenli Turizm Belgelendirme Programı; tesislerin uygulamaları gereken sağlık ve hijyen kurallarının yanı sıra almaları gereken önlemleri kapsıyor.
Güvenli Turizm Belgesi’ne sahip olmak isteyen tesisler; uluslararası standartlar göz önünde bulundurularak belirlenen sağlık ve hijyen kurallarının uygulanması hususunda yetkili denetim firmaları tarafından bir dizi denetime tabi tutuluyor. Denetimler düzenli aralıklarla tekrarlanarak kayıt altında tutuluyor.
Oda Özellikleri
Otel Özellikleri
Çevre Özellikleri
Alt Yapı Özellikleri
Konum Özellikleri
Misafir Girişi ve Karşılama İçin Alınan Önlemler
· Tesisin giriş kapısında misafirlerin ateşleri ölçülmekte ve giriş işlemleri belirlenen standartlara uygun olarak yapılmaktadır.
· Uygulanan önlemler ve alınan tedbirler, tesise giriş yapan misafirlere görevli bir kişi tarafından anlatılmaktadır.
· Resepsiyon bölgesinde el dezenfektanları, hijyen paspasları, maske ve Atık Yönetmeliği gereği kontamine atık kutuları bulunmaktadır.
· Misafirlerin bavulları ve diğer eşyaları, bu konuda gereken eğitimleri almış olan ve kişisel koruyucu kıyafeti giymiş çalışanlar tarafından dezenfekte edilmek üzere alınmakta ve odalara güvenli bir şekilde gönderilmektedir.
· Misafirlerden son 14 gün içerisinde bulunduğu yerlere, varsa kronik rahatsızlıklarına ve Covid-19 geçirip geçirmediklerine ilişkin bilgilendirme istenerek, konaklama kartlarının doldurulması sağlanmaktadır.
· Tesise kendi araçları ile gelen misafirlerin araçları, koruyucu kıyafet giymiş bellboylar tarafından otoparka alınmakta, araç anahtarları dezenfekte edilerek tek kullanımlık, kişiye özel poşetlere konulmaktadır.
Misafir Odaları için Alınan Önlemler;
· Misafir odalarının temizliği, eğitimli bir ekip tarafından tek kullanımlık eldiven ve maske ile Sağlık Bakanlığı onaylı temizlik ürünleri ile yapılmaktadır.
· Temizlik sırasında kullanılan bezler, her yer için ayrı kullanılmak üzere renk kodlarına göre ayrılmıştır. Temizlik ve dezenfeksiyon işlemleri ise yüksek standartlar dahilinde yapılmaktadır.
· Odalarda elle temas edilen yüzeyler ve telefon, kumanda, su ısıtıcısı, kapı/pencere kolları gibi donanımlar konaklaması sırasında ve konaklama sona erdiğinde yüksek dezenfekte özelliği olan ürünlerle dezenfekte edilmektedir.
· Odalarda tek kullanımlık buklet malzemeleri bulunmaktadır.
· Odaların klima temizlikleri, günlük olarak yapılmakta ve kayıt altına alınmaktadır.
· Odalar, temizlik işlemleri bittikten sonra havalandırılmaktadır. Oda ile ilgili tüm temizlik ve minibar dolum işlemleri bittikten sonra yeni giriş yapacak misafire kadar oda kapısı “Temizlenmiş ve Mühürlenmiş” etiketi ile korunmaktadır.
· Tüm odalar, check-out sonrası ozon jenaratörü ile dezenfekte edilmektedir.
· Tesiste, çalışanlarda veya misafirlerde herhangi bir hastalık şüphesi ile karşılaşılması durumunda; gerekli doktor kontrolü ve doğrulama sağlanıncaya kadar kişilerin güvenli bir şekilde izole edileceği izolasyon odaları belirlenmiştir. Bu aşamada otel sağlık ekiplerinin yönlendirmesi ve Covid-19 Yönetim Ekibi koordinasyonu ile gerekli acil durum aksiyonları alınarak yetkili kuruluşlar ile iletişim sağlanacaktır.
Genel Alanlarda Alınan Önlemler;
· Tesiste genel temizlik alanlarının doğru ve düzenli temizlenebilmesi için mevcut temizlik çalışanlarına ek olarak Mobil Covid-19 Temizlik Ekibi oluşturulmuştur.
· Kapı kolları, tırabzanlar, asansör düğmeleri, elektrik düğmeleri ve POS cihazı gibi elle teması yoğun olan yüzeylerin sık sık dezenfektanla temizliği yapılmakta ve izlenebilirlik kayıtları tutulmaktadır.
· Tüm genel kullanım alanlarında, kişisel kullanıma yönelik el dezenfektanları bulunmaktadır. Yeterli sayıda el dezenfektanı misafirlerin ve çalışanların kolayca ulaşabileceği alanlara konumlandırılmıştır.
· Otelin genelinde, T.C. Ticaret Bakanlığı ve T.C. Sağlık Bakanlığınca onaylanmış, insan sağlığına zarar vermeyen temizlik ürünleri kullanılmaktadır.
Mutfak, Restoran ve Barlarda Alınan Önlemler;
· Mutfak ve ilişkili alanların, mutfakta kullanılan her türlü donanım ve ekipmanın, tezgâh ve saklama alanlarının temizlik ve hijyeni düzenli olarak sağlanmaktadır.
· Gıda üretim ve mutfak alanlarında; hijyen bariyerleri, sterilizasyon cihazları gibi el ve vücut hijyeni için gerekli alet ve ekipman bulunmaktadır. Mutfak alanlarına görevli olmayanların girişine izin verilmemektedir.
· Bütün gıdalar kapalı dolaplarda veya üzeri kapalı olarak saklanmaktadır. Çapraz bulaşmayı önlemek için, işlem görmemiş gıda maddeleri ile hazırlanmış gıdalar birbirlerinden ayrı yerlerde muhafaza edilmektedir.
· Mutfak çalışanlarının çalışma esnasında iş kıyafeti ile kişisel koruyucu ekipman kullanımına ve kişisel hijyenine dikkat edilmektedir.
· Tüm restoranlar sosyal mesafe planına uygun olarak düzenlenmiştir. Sosyal mesafeye ilişkin gerekli önlemler alınmış olup, gerekli işaretlemeler yapılmıştır. Misafirlerin sağlığını korumak için restoranlara plana uygun şekilde, sınırlı sayıda misafir kabul edilmektedir.
· Tüm yiyecek ünitelerinin girişlerinde ve içlerinde el dezenfektanları bulunmaktadır. Kapı girişlerinde kapasite kullanımları ile ilgili bilgilendirme ve yönlendirme yapılmaktadır.
· Masalarda masa örtüsü yerine, yıkanabilir Amerikan Servisleri kullanılmaktadır. Servis ekipmanları sıklıkla dezenfekte edilmekte, misafir talebine göre ise tek kullanımlık ürünler bulunmaktadır.
· Yiyecek ve içecek ünitelerinin genel temizlikleri ile masa, sandalye, bebek sandalyesi, servant, büfe vb. ekipmanlar ve alanlar, servis başlangıç ve bitişlerinde ozon cihazı ile dezenfekte edilmektedir.
· Misafirler, açık büfe restoranlarında yiyecek siparişi verebilecekleri gibi açık büfenin belirlenmiş bir noktasından ürün seçebilecektir. Bu ürünlerin servisi, görevli mutfak personeli tarafından yapılacaktır.
· Çatal, bıçak, kaşık ve tek kullanımlık tuz, biber ve hijyen mendili içeriğinden oluşan set misafirler oturduktan sonra masaya konulmaktadır.
· Çocuk büfesinde, menüden sipariş verilmekte ve mama hazırlama gibi talepler mutfak personeli tarafından gerçekleştirilmektedir. Bebek arabaları dezenfekte edildikten sonra koruyucu film ile kaplanmaktadır.
· Tüm barlar belirli periyotlarda dezenfekte edilmektedir. İsteğe bağlı içecek sunumları tek kullanımlık bardaklarla servis edilmektedir.
· Tüm süreçler tesisin gıda mühendisleri ve diyetisyenleri tarafından kontrol edilmektedir.
Tugi Çocuk Kulübü, Spor Merkezleri, Eğlence ve Aktivite Alanlarında Alınan Önlemler;
· Mini kulüp, oyun salonu oyun parklarının kullanımı için gerekli önlemler alınmakla beraber, günlük dezenfeksiyon işlemleri titizlikle sağlanmaktadır.
· Şovlar ve gösterilerde sosyal mesafe kurallarına uyarak, oturma düzeni yeniden düzenlenmiştir. Şovların geniş kitleler yerine, akşamları iki seansta gerçekleşmesi planlanmaktadır. Canlı müzikler açık havada, sosyal mesafe kuralları gözetilerek yapılmaktadır.
· Eğlence, aktivite ve gösteri alanlarında belirlenen kriterler çerçevesinde, sosyal mesafe kurallarına uyulmaktadır. Az katılımlı veya bireysel olan aktivitelerin açık havada olacak şekilde gerçekleşmesine dikkat edilmektedir. Ayrıca misafir ve personel sağlığını riske atmayacak şekilde alternatif oyunlar ve aktiviteler hazırlanmıştır.
· Spor salonları belirlenen kriterler çerçevesinde sosyal mesafe kuralları ve kullanıcı sayıları kayıt altına alınarak, sınırlı sayıda kullanım olacak şekilde düzenlenmiştir. Kullanım alanlarının ve ekipmanların temizliği, her kullanım sonrası standartlara uygun hijyen malzemesi ile sağlanmaktadır.
Plaj, Havuz ve Aquaparklarda Alınan Önlemler
· Havuzların dezenfektan oranları, mevzuatta belirlenen kriterlere uygun şekilde takip edilmektedir.
· Havuz dezenfeksiyon ve kimyasalları, yasal parametrelere uygun şekilde otomatik dozaj pompaları ile yapılmaktadır. Değerler, günlük olarak sertifikalı çalışanlar tarafından kayıt altına alınmakta ve misafirlerinde göreceği şekilde, ilgili havuzun yanındaki panolara asılmaktadır.
· Klor seviyesi açık havuzlarda 1-3 ppm arasında tutulmaktadır.
· Otel genelindeki yüzme havuzlarında ve aquaparklarda sosyal mesafe kuralları ve kullanıcı sayısı göz önünde tutulacaktır.
· Sahil bölgesinde ve havuz başlarında yer alan şezlonglar ve oturma grupları arasındaki mesafeler, sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde düzenlenmiştir.
Tesis Çalışanları Konusunda Alınan Önlemler;
· Çalışanlara yasal olarak yapılması gereken testler, belirli aralıklarla yapılmakta ve düzenli şekilde takip edilmektedir. Çalışanların birlikte yaşadığı kişilerin Covid-19 açısından izlenebilmesi için ilgili çalışandan periyodik olarak bilgi alınmaktadır.
· İş yeri hekimi tarafından herhangi bir sağlık sorunu tespit edilen çalışanlara ‘çalışabilir’ onayı olmadıkça işbaşı yaptırılmamaktadır.
· Tesise gelen tüm çalışanlar, tedarikçiler ve hizmet sağlayıcılarının termal kamera ile vücut ısısı ölçülmekte, bu veriler kayıt altına alınmaktadır. Tüm çalışanlara salgın ve hijyen konusunda özel eğitim verilmektedir.
· Personel girişinde dezenfektan veya antiseptik bulundurulmaktadır. Tüm çalışanlara çalışma yerine, misafirler ve ortam ile temasına uygun olan kişisel koruyucu donanım (maske, cerrahi maske, eldiven, siperlik gibi) ile el dezenfektanı imkânı sağlanmaktadır. Bu donanımların kullanımları ise takip edilmektedir. Çalışan kıyafetlerinin günlük temizliği ve hijyeni sağlanmaktadır.
· Çalışanların soyunma odaları, duşları, tuvaletleri, ortak yemek yeme ve dinlenme alanları sosyal mesafe koşullarına uygun şekilde düzenlenmiş olup, gerekli yer işaretleri ile sosyal mesafe alanları belirlenmiştir.
· Tüm personel alanlarının temizliği ve dezenfeksiyonu, kurallara uygun şekilde düzenli olarak sağlanmaktadır. Lojman odalarında, sosyal mesafe kuralına uyulmaktadır. Lojman odaları kişi sayılarına göre yeniden düzenlenmiştir. Lojman bünyesinde bulunan genel kullanım alanları, sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenmiştir.
Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler ücretsiz. Tesisin belirlemiş olduğu bazı yerli alkollü, alkolsüz ve yabancı içecekler lobi barda 24 saat ücretsiz.
Ana restoranda 2 çeşit taze sıkılmış meyve suyu ve 2 çeşit detoks suyu servis ediliyor (portakal ve mevisimine göre 2 çeşit meyve veya sebze). Konsept dahilinde olmayan Delüks içecekler (köpüklü şarap, şişe şarap ve lüks alkollü içecekler vb.) ücretli. Minibar her gün çerez, çikolatalı gofret, cips, soft içecekler ve bira ile yenileniyor.
Ana restoranın ayrı bir bölümü olan Cuisine24’te 15:00 – 18:30 ve 22:00 – 06:00 saatleri arasında yiyecek ve içecek hizmeti sunuluyor.
A la carte restoranlar ücretli, A la carte restoran rezervasyonları 09.00-16.00 saatleri arasında A la Carte deskinden müsaitliğe bağlı yapılıyor
A la carte restoranlarda, Snack Restoranlarda ve ana restoranda bebek sandalyelesi ve çocuk menüsü bulunuyor.
07:00-11:00 Kahvaltı (Ana Restoran)
12.00-16.00 Peninsula (Meyve - Gözleme)
12.00-18.00 White Deck - Snack İkramlar
12:00-18:00 Snack İkramları (Pool Snack Restoran – Snack İkramları)
12:00 – 20:00 Stone House (Tatlıların sunulduğu cafe)
12:30-15:00 Öğle Yemeği (Ana Restoran)
12.30-18.00 Villa’s Pier Restoran (Villa ve Presidential Süit misafirlerinin kullanımına özel)
12:30-15:00 Çocuk Büfesi Öğle Yemeği (Ana Restoran)
12:30-17:30 The Pier Snack Restoran – Snack İkramlar
18:30-22:00 Akşam Yemeği (Ana Restoran)
18:30-22:00 Çocuk Büfesi Akşam Yemeği (Ana Restoran)
19:00-22:30 The Pier Balık A la Carte Restoran
19:00-22:30 White Deck İtalyan Balık A la Carte Restoran
18:30-22:30 Turquoise Türk A la Carte Restoran
18:30-22:30 Tapeo A la Carte Restoran
24 Saat Oda Servisi(Ücretli)
Barlar;
07.00-11.00 Ana Restoran Bar
10.00-02.00 Central Bar
10.00-20.00 Vitamin Bar
10.00-00.00 Pool Bar
10.00-18.00 Peninsula Beach Bar
10:00-18:00 A’la Mer Bar
10:00-18:00 Villa's Pier Bar (Villa ve Presidential misafir kullanımına özel)
10.00-18.00 White Deck Bar
12:30-15:00 Ana Restoran Bar
18:30-22:00 Ana Restoran Bar
23.00-02.00 Disko Bar
24 Saat Lobi Bar
Denize sıfır konumdaki tesisin,2 iskelesi (1 genel kullanım ve 1 iskele villa ve presidential süitlerin kullanımı içindir),170 m uzunluğunda özel koy kumsal plajı, ahşap platformu bulunuyor. Güneş şemsiyeleri, şezlong, havlu plajda ve havuzda ücretsiz.
Gölköy mevkiindeki tesis; Gölköy merkeze 3 km, Bodrum şehir merkezine 22 km ve Milas Bodrum Havalimanı’na 45 km mesafede konumlanıyor
Voyage Karşılama,
Limonata & Alkollü karşılama kokteyli
Lokum & Çikolatalı Çilek Servisi
Çıkış Gününde Arabası ile Gelen Misafirlerin Arabasına Su ve Islak Mendil Servisi
Vale Servisi
Voyage Göltürkbükü Resort odalarına giriş, saat 14.00'ten itibaren başlıyor. Odalardan çıkış saati ise en geç 12.00. Tesise evcil hayvan kabul edilmiyor. Tesiste hizmet veren açık alanların kullanımı mevsim koşullarına bağlı.
Kaykay, paten,Scooter bina içinde kabul edilmiyor. Drone (otel bina içi ya da otel bina dışı kabul edilmiyor)
Aile odaları veya bazı özel odalar haricinde, diğer odalarda yapılacak 2+2 veya 3+1 konaklamalar, odada sıkışıklık yaratabilir ve verilen ilave yataklar sabit yatak konforunda olmayabilir.
Tesiste Ultra Her Şey Dahil konaklama, öğle yemeği ile başlar, konaklanan gece sayısı kadar akşam yemeğini içerir ve çıkış günü sabah kahvaltısı ile son bulur.
Konaklama yapılacak odanın, aile odası, süit oda (ve benzeri) gibi özel tip odalar olması halinde, konaklama yapacak misafirlerden herhangi biri otelden erken ayrılırsa ücret iadesi yapılmaz.
Odalardaki merkezi ısıtma ve soğutma sisteminin çalışma saatleri hava koşullarına göre değişiklik gösterebilir.
Copyright © 2025 Eym Turizm Tüm hakları saklıdır. Kullanım Sözleşmesi | Gizlilik Sözleşmesi | Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası
Eym Grup Turizm olarak yaptığınız taleplere göre size dönüş yapılarak fiyatlandırma sisteminde çalışmaktayız. Size verilen fiyatlar anlık kampanya veya promosyon fiyatları olabileceğinden sürekli değişiklik gösterebilir. Ayrıca firmamız bu fiyatlar üzerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Sitemizde gördüğünüz ve incelediğiniz tüm veriler (yazı ve resim vb.) otel ve turların kendi internette yayınladığı veriler olup, özel niyet içermemektedir. Yaptığınız taleplere göre size dönüş yapılarak fiyatlandırma sisteminde çalışmaktayız.
Rezervasyon Belgeleri
Rezervasyon BelgeleriRezervasyon Belgeleri
Rezervasyon Belgeleri
Rezervasyon Belgeleri
Kullanım Sözleşmesi
Kullanım Sözleşmesi
Kullanım Sözleşmesi
Kullanım Sözleşmesi